Puukko on heilunut urakalla. Siis eläinlääkäreillä. Niin Phoebe kuin Iineskin on steriloitu. Phoeben operaatio sujui hienosti, Phoeben ihminen raportoi, ja niinhän se meni Iinekselläkin, pikku viilto masun alle ja huolet pois. Iines alkoi nimittäin juosta lähes yhtä mittaa, kiimojen välillä oli vain pari päivää hiljaisempaa. Kiemurtelu alkoi jo mennä liiallisuuksiin ja kasvattajaa alkoivat ahdistaa kauhukuvat kohtutulehduksesta.

Nyt Iines täällä yrittää jotenkin sulattaa sukkapukunsa, kauluri oli pakko ottaa pois, niin suuri kidutusväline se oli rouvan mielestä. Pilvi-tytärtä hirvittää ihan kamalasti, rakkaalle äipälle pitää ihan ujeltaa, niin oudolta hän näyttää ja tuoksuu pikkuisen tytön aisteissa. Ja Tatu, joka kävi hammaslääkärillä, haisee myös kamalalta Urhon mielestä. Tatu-parka, ensin ronkitaan suu kipeäksi - yksi hammas kun oli pakko poistaa putsin yhteydessä meidän töhkäkuonolta - ja sitten vielä joutuu kuuntelemaan kaverin solvauksia.

Myös Arttu the Dog on liittynyt Munattomien Miesten Kerhoon. Meille EI tule koiravauvoja, piste. Ronja pässee varmemmaksi vakuudeksi jossain vaiheessa myös huoltenpoistoleikkaukseen. Nyt vain toivutaan näistä urakalla.

Iineksen ja Taiston lapsoset alkavat olla varattuja, vain kasvatuskäyttöön suunnitellut Osmo ja Milla ovat enää varattavissa osasijoitus/sijoitussopimuksilla, jos sopiva koti sattuu löytymään. Tai siis kodit, eihän siskoa ja veljeä sentään samaan kotiin laiteta lisääntymään :p.

Modeemini temppuilee oudosti, pääsen nettiin vain hetkittäin, ja kotisivujen päivitykset laahaavat entisestään jäljessä. Tänne blogiinkin minulla olisi liuta kuvia, jos onnistuisin lataamaan niitä. Myös sähköpostien lukeminen ja lähettäminen onnistuu vain hetkittäin. En ymmärrä ollenkaan mistä nyt mättää, mutta toisaalta, minun tietokonetaitoni tietäen ei kai se ole mitenkään uutta.