Milla ja kumppanit ovat jo kymmenviikkoisia, ja vauhti sen kuin kiihtyy. Tänä aamuna keittiössä oli käynyt pyörremyrsky, keittiön pöytäliina oli vedetty alas, ja kaikki pöydällä olleet tavarat sen mukana. Pahaksi onneksi myös iso lasikannu oli unohtunut pöydälle, ja sehän oli tietysti sirpaleina kaiken keskellä. Minä aasi! Luojan kiitos kukaan kissoista ei ollut satuttanut varpaitaan sirpaleisiin, kannulla nyt mitään väliä ollut.

Tässä yksi pyörremyrskyn tuulenpuuska, Milla 10 viikkoa:

1898786.jpg

Taisto löysi itselleen uuden kodin niin nopeasti, etten ehtinyt kunnolla tajuta, mitä tapahtui... Hömppää on ikävä, mutta plussana huomaa jo nyt, kuinka tunnelma on täällä kotona rauhallinen,eikä Lala tai kukaan muukaan enää mökötä boksissa. Taiston uusi koti vaikuttaa oikein mukavalta, terveiset vain sinne Etelä-Pohjanmaalle:).

Näyttelyssäkin tuli taas piipahdettua, Masi ja Banjul saivat lauantaina sertinsä, Kukka oli ex1, ja pikkuinen Lempi (Spectrolite Belle) hienosti Tuomarin Paras Pentu! Kiitos Niinalle, Lauralle ja Annulle :).

Masi ja Pipa on nyt myös sydänultrattu ja erittäin normaaleiksi todettu. Urhon veriryhmäksi selvisi A, ja Urkki saattaa piankin päästä tositoimiin, samoin kuin Masi. Ainakin toivon niin!